Vidensnetværk

I Medusa arbejder vi hele tiden med at etablere og videreudvikle et lokalt vidensnetværk omkring partnervold. Vidensnetværket består både af privatpersoner, fagpersoner, virksomheder og offentlige institutioner i Holbæk og Odsherred.

Formålet med vidensnetværket er at forebygge partnervold gennem viden og oplysning om konsekvenser af partnervold (personlige såvel som samfundsmæssige), om lokale hjælpemuligheder og om hvordan man som kollega eller pårørende kan hjælpe.

Deltagerne i Medusas vidensnetværk tilbydes

At modtage invitationer til at deltage i temadage, der retter sig specifikt mod problematikken omkring partnervold.

At modtage Medusas nyhedsbrev, der både fortæller om lokale aktiviteter og videnspersoner, om nationale såvel som lokale undersøgelser, aktiviteter og projekter og om internationale aktiviteter omkring forebyggelse og behandling af partnervold.

Rådgivning og grundlæggende viden om hvad partnervold betyder samfundsmæssigt og personligt, hvad man kan gøre som pårørende og arbejdskollega, hvornår skal man handle osv.

Oplæg på virksomheden/institutionen om partnervold, konsekvenser og handlemuligheder, samt Medusas tilbud i lokalområdet.

Materiale om Medusa til uddeling blandt klienter/brugere som en supplerende foranstaltning

At kunne henvise medarbejdere til Medusa til rådgivning m.m.

Et lokalt image i forhold til at være en social ansvarlig virksomhed/institution

Inspiration til at turde bryde et tabu omkring diskussion af partnervold

Kontakt os og hør om, hvordan I kan blive en del af Medusas vidensnetværk

Tlf: 28 76 87 76

Man- Fre: 10.00 – 16.00