Rådgivning

Rådgivning kan foregå både ved personligt fremmøde i vores lokaler i Holbæk eller den kan foregå telefonisk.

I Medusas voldsfaglige rådgivning kan du få støtte og vejledning. Det gælder uanset, om du aktuelt er udsat for vold og ønsker at bryde med den, eller om du har brudt med volden, men ønsker støtte til at komme igennem voldens følger, finde din styrke og få et godt liv igen.

Du er også velkommen til i første omgang blot at ringe, hvis du ønsker at tale med nogen om den vold du har oplevet, om dine bekymringer, tvivl og overvejelser.​

Pårørende, venner og kollegaer er også velkomne i rådgivningen, hvor vi kan vejlede og støtte i forhold til, hvordan man som pårørende bedst muligt hjælper og støtter den voldsudsatte.

Rådgivningen varetages af fagprofessionelle frivillige, der alle har gennemgået en intern uddannelse, hvor de er blevet klædt på til at rådgive om vold i nære relationer. Rådgiverne modtager løbende supervision og efteruddannelse.

Vi lytter og rådgiver altid med respekt for, at det er dit liv og dine valg. Vi ved, at det kan være en stor og grænseoverskridende beslutning at henvende sig. Indimellem kræver det flere tilløb, før man er klar til at række ud og bede om hjælp.

Derfor garanterer vi dig maksimalt en uges ventetid på første rådgivning, så du ikke skal gå og vente, når først du har truffet beslutningen om at få hjælp.

Rammer:

  • Du kan henvende dig anonymt i rådgivningen enten via telefon eller mail
  • Det er gratis at deltage
  • Det er muligt at modtage rådgivning flere gange – efter dit behov
  • Der er altid to rådgivere til stede ved en rådgivning

Såfremt et aftalt rådgivningstidspunkt ikke kan overholdes eller rådgivning alligevel ikke ønskes, modtager vi naturligvis gerne afbud i så god tid som muligt. Vi vil imidlertid gerne understrege, at du altid er velkommen til at henvende dig igen

Tlf: 28 76 87 76

Man- Fre: 10.00 – 14.00