Oplæg

Jo flere, der lokalt har viden om partnervoldens konsekvenser, jo større er chancen for at ”nogen” bryder tabuet, når de møder partnervold i deres hverdag, og jo lettere er det for de kvinder, der er eller har været udsat, at vende tilbage til et liv i samspil med deres omgivelser…

Til virksomheder, institutioner og fagfolk

I ”Medusa – et liv uden vold” arbejder vi lokalt forebyggende med at udbrede viden om omfanget og konsekvenser af partnervold, både personligt og samfundsmæssigt. Gennem oplysning og udbredelse af viden, kan vi modarbejde de mange myter og fordomme om partnervold, der gør det til et tabu.

Derfor arbejder vi – udover de konkrete tilbud til kvinder, der er eller har været udsat for partnervold – tillige intenst med at komme i kontakt med så mange aktører som muligt i lokalsamfundet.

Vi hører mange historier om, hvordan man som veninde, familie, god bekendt, kollega eller chef står frustreret og berørt af, at én i omgangskredsen enten udøver eller er udsat for partnervold. Alle fortæller om frustrationen over ikke at kunne gribe ind, ikke at kende til handlemuligheder eller ikke at kunne forstå, hvorfor ”hun dog ikke bare flytter”. Måske bliver man som pårørende i afmægtighed nødt til at skippe kontakten eller. Som arbejdsplads nød til at gribe til afskedigelse på grund af sygefravær.

I Medusa vil vi gerne i dialog med arbejdspladserne. Vi tilbyder derfor at komme ud til jer og fortælle om partnervold og handlemuligheder. Vi kommer gerne til personalemøder, i kursussammenhæng, til en temadag, fyraftensmøde eller i fora, hvor I udveksler viden til gavn for virksomheden eller institutionen.

Kontakt os, så vi kan lave en aftale om besøg eller læs mere om, hvordan I kan blive en del af Medusas vidensnetværk.

Tlf: 28 76 87 76

Man- Fre: 10.00 – 16.00