Samarbejde med krisecentret

Foreningen Medusa har et tæt samarbejde med Holbæk Krisecenter Medusa, der åbnede i august 2014, og som vi er naboer til.

Krisecentret har plads til 15 kvinder og deres medfølgende børn og har socialrådgivere, pædagoger og psykologer ansat, der alle har voldsfaglig viden og erfaring.

Hvor Medusa henvender sig til kvinder, der ikke har behov for – eller ønsker – ophold på et krisecenter, men som stadig har behov for støtte til at etablere et liv uden vold, er krisecentrets opgave at tilbyde akut sikkerhed, omsorg og krisehjælp til kvinder, der er eller har været udsat for vold samt deres børn.

​Medusas tilbud i form af rådgivning og netværksgrupper bestræber sig således på, at nå kvinderne så tidligt som muligt, før volden accelererer således, at behovet for mere indgribende tiltag derved forebygges.

Kvinder, der har haft ophold på et krisecenter eller er kommet væk fra volden, men som har brug for opfølgende støtte, kan dog stadig gøre brug af og få gavn af Medusas tilbud, da rådgivning og netværksgrupper også kan bruges som efterværn efter ophold på et krisecenter.

Derudover står Medusas frivillige for en række aktiviteter som blandt andet fællesspisning og kreative værksteder, der er henvendt til både nuværende og tidligere beboere.

Læs mere her

Tlf: 28 76 87 76

Man- Fre: 10.00 – 14.00