Medusa Walk 2021 – Save the date!

Lørdag d. 11 september 2021 fylder vi endnu engang Holbæks gader med lyserød energi.

Hvor og Hvornår: Foreningen Medusa, Dommerstien 10, 4300 Holbæk kl.10.00

RUTEN ER 5 KM

Ta’ dine bedste travesko på, inviter gode veninder, kollegaer og  familie med. Sæt snor på hunden, put de små i barnevognen og/eller tag  barnebarnet i hånden. Få frisk luft, nyd den gode stemning det giver at  støtte et godt formål i vores dejlige natur i lokalområdet.

DELTAGERGEBYR kr. 129,- (Børn er gratis)

T-shirt til de første 200 betalende deltagere, Caps til de første 50 mænd der melder sig til samt vand, kaffe og frugt ved mål.

TILMELDING skal ske via mobilpay 49109 – og gerne med fornavn i kommentarfelt.

TILMELDINGSFRIST den 9. september.

Medusa Walk 2019

Holbæks Borgmester skød Medusa Walk i gang – for andet år i træk var Holbæk klædt i lyserødt

Søndag d. 8. september brugte tæt på 200 mennesker formiddagen på at gå 5 km. gennem Holbæk i lyserøde t-shirts. De markerede, at de støtter Foreningen Medusas arbejde i Holbæk og Odsherred. Et arbejde der handler om at forebygge og afhjælpe vold mod kvinder.

Medusa Walk’en blev skudt i gang af Holbæks Borgmester Christina Krzyrosiak Hansen. Borgmesteren indledte med at fortælle en personlig historie om en bekendt, som havde gået alene med at være udsat for psykisk vold i flere år. Borgmesteren understregede vigtigheden af at have viden og opmærksomhed på
problemet, så man tør spørge en bekendt eller et familiemedlem, om der er vold i parforholdet. Borgmesteren takkede for det store arbejde Foreningen Medusa laver. Det er vigtigt at der i Holbæk er et sted, hvor man kan få hjælp og få talt om det, når man er eller har været udsat for vold fra en partner.

Vejret holdt og det så flot ud, da 200 mennesker mellem 10 og 12 søndag ”gik Holbæk lyserød”. Ved hjemkomsten fik alle deltagere kage, kaffe og vand, samt en goodie-bag med små gaver og lækkerier, som de frivillige i Medusa har indsamlet fra gode sponsorer i Holbæk og omegn.

SET KRYDS I KALENDEREN!
11. september 2021
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Kunne du tænke dig at sponsorere næste års Medusa Walk med en lille ting til vores goodiebags? Send en mail til winni.mortensen@etlivudenvold.dk for mere information.

Medusa Walk 2018

Søndag d. 9. september gik over 130 kvinder til fordel for Medusa ca. 5 km. rundt i Holbæk by.
Tak for Jer 

Medusa hjælper kvinder anonymt, der har, eller er, udsat for vold i nære relationer, som desværre sker for 38.000 kvinder hvert år.

Tak til sponsorer der har støttet økonomisk, hjælp til logo mv., flyers, t-shirt, ruteplanlægning og ved gode sager til vores goodiebag, frugt og vand ved mål.
Frugtboden, ELS, RawSnack, Telenor, Chic Antique, AP reklame, Bodyshop og Holbæk gangsport.

Tak til de frivillige der har støttet med råd, opbakning, deltagelse, praktisk arbejde, sparring osv osv osv osv.

Tak til vores Borgmester Christina K. Hansen der sendte os afsted med en god og engageret tale og et højt knald som start på de ca. 5 km. ruten var.

Vi er klar til en tur mere til næste år den 8. september 2019
– vi håber vi ses.