Holbæks Borgmester skød Medusawalk i gang – for andet år i træk var
Holbæk klædt i lyserødt

Søndag d. 8. september brugte tæt på 200 mennesker formiddagen på at gå 5 km. gennem Holbæk i lyserøde t-shirts. De markerede, at de støtter Foreningen Medusas arbejde i Holbæk og Odsherred. Et arbejde der handler om at forebygge og afhjælpe vold mod kvinder.

Medusawalk’en blev skudt i gang af Holbæks Borgmester Christina Krzyrosiak Hansen. Borgmesteren indledte med at fortælle en personlig historie om en bekendt, som havde gået alene med at være udsat for psykisk vold i flere år. Borgmesteren understregede vigtigheden af at have viden og opmærksomhed på
problemet, så man tør spørge en bekendt eller et familiemedlem, om der er vold i parforholdet. Borgmesteren takkede for det store arbejde Foreningen Medusa laver. Det er vigtigt at der i Holbæk er et sted, hvor man kan få hjælp og få talt om det, når man er eller har været udsat for vold fra en partner.

Vejret holdt og det så flot ud, da 200 mennesker mellem 10 og 12 søndag ”gik Holbæk lyserød”. Ved hjemkomsten fik alle deltagere kage, kaffe og vand, samt en goodie-bag med små gaver og lækkerier, som de frivillige i Medusa har indsamlet fra gode sponsorer i Holbæk og omegn.

Medusawalk 2020 er allerede planlagt til søndag d. 13. september.